Vladimir Putin, erou de benzi desenate. Cum apare președintele rus

Dată publicare: 10-03-2021 21:10
Dată actualizare: 10-03-2021 21:29


Vladimir Putin, erou de benzi desenate. Cum apare președintele rus

Liderul de la Kremlin Vladimir Putin, căruia îi place să se afişeze cu câini, koala sau pe cal, are totul pentru a deveni un personaj de BD sau de manga.

 

Preşedintele rus apare ca erou în două volume apărute recent, "The Ride-on King" al japonezului Yasuchi Baba şi în "Le Ministère Secret" de Joann Sfar şi Mathieu Sapin, potrivit BFM TV, citat de News.ro.

Prima bandă desenată realizată de doi ilustratori francezi, "Le Ministère Secret", este o poveste în care eroul, un desenator numit Mathieu Sapin, încearcă, cu ajutorul lui Nicolas Sarkozy şi al lui François Hollande, să salveze lumea de un complot pus la cale de Albert de Monaco şi de Vladimir Putin.

Mathieu Sapin şi Joann Sfar îl reprezintă pe Vladimir Putin cu bustul gol, vânând tigri albi sau călărind un urs în taiga.

Imagini de propagandă ale preşedintelui rus au devenit virale pe reţelele de socializare. "Nu este un montaj foto", a protestat cu umor Joann Sfar.

De asemenea, Yasuchi Baba s-a lăsat inspirat de preşedintele Putin pentru a imagina "The Ride-on King". Acesta urmăreşte aventurile preşedintelui Prusiei, Plutinov, maestru al artelor marţiale cu dorinţa de a îmblânzi animalele.

În timp ce se vede aruncat într-o lume fantastică populată de centauri şi de dragoni, viaţa sa capătă cu totul alt sens.

 

Sursa: News.ro


VIDEO PROTVPLUS.RO