Vladimir Klitschko, la New York: "Ceea ce se intampla in aceste momente poate declansa Al Treilea Razboi Mondial"

Dată publicare: 17-03-2015 16:27
Dată actualizare: 20-03-2015 07:08


Vladimir Klitschko

Pugilistul ucrainean Vladimir Klitschko a acuza comunitatea europeana ca doarme in contextul crizei din Ucraina si a tensiunilor cu Rusia, relateaza Le Parisien.

Intr-o conferinta de presa, tinuta la New York, Vladimir Klitschko a declarat ca "Putin face ceea ce vrea in timp ce comunitatea europeana doarme."

"Mi-e frica pentru poporul meu, mi-e frica pentru Europa" a marturisit sportivul ucrainean, campion mondial (IBF, WBO, IBO) la categoria grea.

"In box, este o vorba: Agresorul trebuie agresat. El (n.r.Vladimir Putin) nu se va opri daca nu ii punem limite", a mai avertizat Klitschko.

Citeste si: Viata ar fi plictisitoare, fara barfe", explicatia lui Vladimir Putin dupa cele 11 zile de absenta din viata publica

"Dupa ce s-a intamplat in Al Doilea Razboi Mondial, nu putem sa nu raspundem la violarea legilor internationale. Ceea ce se intampla in aceste momente poate declansa Al Treilea Razboi Mondial", spune Vladimir Klitschko. Fratele sau, Vitali Klitschko, este primarul Kievului.

La 38 de ani, Vladimir Klitschko, este neinvins din 2006 si are acum in palmares 63 de victorii, din care 54 prin KO, si trei infrangeri.
 

Sursa: Le Parisien


VIDEO PROTVPLUS.RO