Vinde doua fantome, ambalate in ... apa sfintita! Te tenteaza?

Ultima actualizare: 16-10-2012 01:28
Vinde doua fantome in ambalaj de... apa sfintita! Te tenteaza?

Un barbat din Noua Zeelanda, care pretinde ca a capturat doua fantome, le-a scos la licitatie pe site-ul www.trademe.co.nz. Licitatia a ajuns deja la peste 1.800 de dolari!

 

Vanzatorul, cunoscut sub numele de Melvin S din Christchurch, pretinde ca spiritatele au fost capturate de un spiritist, printr-un ritual de exorcizare. Acum sunt inchise in doua sticle cu apa sfintita, care s-a colorat in albastru, pesemne de la fantome.

Una dintre fantome ar fi a unui barbat, Les Graham, care a murit in casa lui Melvin in anii '20.

Cealalta fantoma a ajuns in casa barbatului, spune acesta, dupa ce s-a jucat impreuna cu un prieten cu o tabla Ouija. Este a unei fetite si este foarte puternica. Exorcistul spune ca va deveni si mai puternica, odata cu trecerea timpului.

Melvin S pretinde ca spiritele au creat haos in casa inainte de exorcism: luminile se aprindeau si se stingeau, cainele era speriat de moarte, iar fierbatorul electric se incalzea ca prin minune.

"Nu am mai inregistrat niciun fel de activitate din 15 iulie 2009, atunci cand le-am 'imbuteliat', asa ca eu cred ca sunt inca in sticle", spune Melvin pe site-ul trademe.co.nz. "Apa sfintita le "adoarme"."

"Ca sa treziti spiritul trebuie sa turnati apa intr-o farfurie si sa o lasati sa se evapore in casa", suna instructiunile barbatului. "Vreau dosr sa scap de ele, pentru ca ma sperie. Dar poate cineva vrea sa se joace cu acestea", isi motiveaza Melvin S decizia de a le scoate la vanzare.

Licitatia este dintre cele mai populare pe site-ul www.trademe.co.nz si a atras peste 70.000 de click-uri pana acum.

"Mi se pare dezgustator sa vinzi membrii familiei cuiva!"

Reactiile la gestul barbatului nu au intarziat sa apara si sunt dintre cele mai amuzante. Unul dintre utilizatorii site-ului a descris ca "absolut dezgustator" gestul barbatului de a vinde membrii familiei cuiva.

Un altul il avertizeaza pe Melvin S ca risca sa fie blestemat pentru eternitate. "Fantomele ma chinuiau atat de mult incat nu mai putem nici sa dorm, nici sa mananc, asa ca nu vreau decat sa scap de ele", se apara barbatul.

Un potential cumparator a intrebat ce se intampla daca se hotareste sa... bea continutul sticlelor. "Nu stiu cu siguranta, dar te-ai putea alege cu "prieteni" pe viata. Ai putea fi bantuit de personalitati multiple", spune Melvin.

Un alt utilizator e ingrijorat ca "bauturile" pe care le vinde Melvin ar putea contine aditivi periculosi.

Dar cel mai sarcastic comantariu a venit de la o persoana care a scris: "Si eu am doua spirite imbuteliate acasa. Cred ca se numesc Jim Beam si Johnny Walker." (n.r. branduri celebre de whiskey)

Iti doresti fantomele in casa ta? Aici poti licita pentru ele!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO