VIDEO. Șoferi filmați când se lovesc între ei cu mașinile pe o șosea aglomerată din UK

Ultima actualizare: 22-08-2020 19:16
Accident
Daily Mail

Distracție periculoasă a unor tineri șoferi din Marea Britanie. Aceștia au fost filmați cum își lovesc mașinile între ei pe o șosea aglomerată, relatează Daily Mail.

Din imaginile surprinse de unul dintre șoferi se vede cum un autoturism lovește din lateral un SUV, care derapează pe marginea șoselei. O altă filmare arată cum un autoturism lovește din spate o mașină argintie, spre stupefacția celorlalți conducători auto aflați în trafic.

La sfârșitul firmării, una dintre mașini apară căzută într-un șanț de la marginea drumului, în urma accidentului, în timp ce cameramanul se amuză.

În cele din urmă, poliția a fost chemată la locul accidentului din localitatea Fordham, însă șoferii implicați au apucat să fugă de la fața locului.  

Unul dintre vehicule ar fi fost furat de la o fermă din Cambridgeshire, în aceeași zi în care a fost făcută filmarea.

„Pe 18 august la ora 22.31 a fost raportat un jaf care ar fi avut loc în seara aceea la ferma Carlton Hall, din Fordham. Un Daihatsu Tracker 4X4 a fost furat și, ulterior, ar fi fost implicat într-o coliziune cu un BMW albastru și un Mini Cooper verde. Un al patrulea vehicul, implicat și în cele două accident nu a fost încă identificat. Șoferul autoturismului Daihatsu Tracker și cel al mașinii neidentificate au părăsit locul accidentului în vehiculele lor”, a declarat un purtător de cuvânt al Poliției din Cambridgeshire.

O anchetă este în desfășurare, iar polițiștii au făcut apel la persoanele care au informații despre incident să contacteze poliția. 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO