VIDEO. Rezidenții din Queens, New York, terorizați de atacuri ale veverițelor

Ultima actualizare: 08-01-2021 21:12
veverite

Cel puțin trei persoane din Rego Park, în districtul Queens, au fost atacate și mușcate de o veveriță, posibil deranjată de oameni, în ultimele săptămâni.

Agresivitatea micilor rozătoare din copaci i-a făcut pe unii oameni din zonă să se teamă să iasă afară fără a fi înarmați cu spray de piper sau alte ”arme” anti-veveriță, potrivit The Guradian.

„Câțiva oameni sunt destul de speriați”, a spus Micheline Frederick, o rezidentă local, pentru Guardian US. Frederick a fost ea însăși vizată de veveriță într-un atac pe 21 decembrie, când își ținea ușa deschisă în timp ce angajații unei firme de livrări îi cărau mobilierul.

„Dintr-o dată veverița mi-a urcat pe picior și m-am gândit că ”este un rozător mic, cât de rău ar putea fi?!”, așa că am rămas complet nemișcată și, la cîteva clipe după, sângele a început să țâșnească. A fost ca un meci de lupte care s-a însângerat foarte repede”, a spus Frederick.

Lunga luptă solitară a lui Frederick cu veverița - furnizorii de mobilă au fugit în casă în siguranță - a fost surprinsă de camera de securitate a vecinului ei. Filmările arată sânge pe Frederick și pe zăpada din apropiere. Frederick a suferit mușcături la brațe și mâini, cu degetul mic înroșit de sânge.

„Aveam mâna în jurul corpului și nu puteam să scap”, a spus ea. „A fost un atac furios și incredibil de puternic.” În cele din urmă, s-a scuturat puternic, suficient ca veverița să fugă într-un copac și să o privească. Frederick a fost nevoită să apeleze la tratament medical și a făcut injecții anti rabie în cazul puțin probabil în care veverița purta virusul.

Mai mulți alți vecini au fost, de asemenea, atacați, Frederick trebuind să țipe disperată către o femeie care a fost urmărită pe stradă de veveriță. „Aceste veverițe urmăresc agresiv oamenii”, a spus rezidentul Vinati Singh pentru WCBS.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO