VIDEO. O tânără care a dispărut în urmă cu 18 ani, din SUA, ar fi fost găsită în Mexic

Dată publicare: 09-05-2021 11:55
Dată actualizare: 09-05-2021 12:12


VIDEO. O tânără care a dispărut în urmă cu 18 ani, din SUA, ar fi fost găsită în Mexic

Polițiștii americani sunt pe cale să rezolve un caz vechi de aproape două decenii. O tânără care a dispărut în urmă cu 18 ani, din Kennewick, statul Washington, ar fi fost găsită la mii de kilometri depărtare.

Sofia Lucerno Juarez, despre care nimeni nu mai știa nimic din 2003, de pe vremea când avea patru ani, s-ar afla în prezent în Mexic, informează newsweek.com.

Într-un reportaj realizat în luna martie de o televiziune mexicană, în Culiacán, statul Sinaloa, o tânără în vârstă de 22 de ani a afirmat că a fost răpită dintr-o ţară îndepărtată, fără să știe exact de unde.

 

 

Imaginile au apărut pe TikTok, iar utilizatorii rețelei de socializare susțin că femeia seamănă perfect cu fetița dispărută în februarie 2003.

Filmulețul a fost vizionat și de polițiștii americani, care au anunțat că au redeschis ancheta în cazul Sofiei Lucerno Juarez.

Al Wehner, anchetator special în cadrul poliției din Kennewick, a declarat că oamenii legii încearcă să o localizeze pe femeia care apare în imaginile filmate în Mexic. El a precizat că totul depinde de găsirea acesteia și de efectuarea unui test ADN.

Sofia Lucerno Juarez a dispărut la data de 4 februarie 2003, cu o zi înainte de a împlini 5 ani. E a a fost răpită între orele 20:00 și 21:15, de pe o stradă din Kennewick.

Sursa: newsweek.com


VIDEO PROTVPLUS.RO