VIDEO. Momentul când bărbatul care îi plimba câinii cântăreței Lady Gaga este împușcat

Dată publicare: 26-02-2021 10:49
Dată actualizare: 26-02-2021 20:35


TMZ a publicat o filmare cu momentul în care bărbatul angajat de Lady Gaga să îi plimbe câinii a fost împușcat. Atacatorii încă neidentificați au plecat cu două dintre cele trei exemplare de Bulldog Francez ale cântăreţei.

Camerele de supraveghere ale unei locuințe au surprins clipele în care o mașină de culoare albă oprește în dreptul bărbatului, iar două persoane coboară de pe bancheta din spate.

Proprietarul camerelor de supraveghere a fost de acord să facă publice imaginile ca să o ajute pe vecina sa celebră să își recupereze cei doi câinii.

Poliţia din Los Angeles a confirmat că o serie de împuşcături au avut loc miercuri seară în West Hollywood, cu puţin timp înainte de ora locală 22:00, victima fiind transportată la spital, relatează joi Fox News şi The Independent

Ofiţerul Jeff Lee din cadrul Departamentului de Poliţie din Los Angeles (LAPD) a confirmat joi pentru Fox News că un bărbat în vârstă de 30 de ani a fost împuşcat miercuri seară.

"Aseară, în jurul orei 21:40, au avut loc împuşcături la numărul 1500 pe strada North Sierra Bonita Avenue. Suspectul necunoscut, de sex masculin, a tras un foc de armă dintr-o locaţie necunoscută lovind victima de 30 de ani, de sex masculin", a spus Lee.

Acesta a declarat că departamentul de poliţie tratează cazul drept un "atac cu o armă letală", adăugând că arma utilizată a fost un pistol semi-automat.

Ofiţerul de poliţie a confirmat de asemenea pentru Fox News că doi câini din rasa Bulldog Francez - despre care se crede că i-ar aparţine artistei Lady Gaga - "au fost luaţi" în cursul incidentului.

"Suspectul a fost observat ultima dată într-un vehicul alb la nord de Sierra Bonita Avenue îndreptându-se către Hollywood Boulevard. Victima a fost transportată la un spital local de către paramedicii Departamentului de Pompieri din Los Angeles în stare necunoscută", a adăugat Lee precizând că "încă nu s-a efectuat nicio arestare'.

Tags: lady gaga, caini,