VIDEO cu edilul Chisinaului, la o petrecere intr-un garaj, cu alcool: "Ne permitem sa ne distram, uneori poate mai deochiat"

Dată publicare: 12-09-2016 13:43
Dată actualizare: 15-09-2016 04:54


Dorin Chirtoaca - YOUTUBE

Un clip in care apare primarul Chisinaului Dorin Chirtoaca, intr-un garaj la o petrecere privata, a devenit viral pe retelele de socializare.

In imagini se vede cum primarul, alaturi de alti cativa barbati consuma bauturi alcoolice si canta.

Clipurile au fost postate pe Youtube si au fost preluate de presa din Republica Moldova.

Reactia primarului la aceste imagini nu a intarziat sa apara. El a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook.

"Stiam sau cel putin presupuneam ca o sa apara aceste imagini. Suntem oameni cu totii, ne permitem sa ne distram, uneori poate mai deochiat. Undeva, intr-o sticla, a mai ramas cognac de atunci pana astazi, pentru cine doreste. Este in garaj, in spalatorie, nu in localuri de lux etc. Da, a fost vreo 3-5 ani in uma, intr-o iarna, pe la o bucata de noapte. Am ascultat si muzica ruseasca, muzica nu are treaba cu politica si restul.

Am ascultat "Liuba" inca din studentie, sunt reprezentativi pentru rusi, chiar mi-au placut. E drept ca de cand cu Crimeea - mai greu. Ca atare, tine de activitatile private ale unor oameni. Dar oricum, vizionare placuta! Inteleg ca este aruncata in contextul sedintei de maine din Consiliul Municipal Chisinau cu privire la revocare si referendum, ca sa aiba argumente si sa incerce sa acumuleze 34 de voturi necesare.

Rezulta deci, ca recunoasteti ca toate celelalte argumente au cazut, a ramas demiterea pentru relaxarea din garaj... Succes baieti!" - a scris Chirtoaca pe reteaua de socializare.

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO