VIDEO Concert inedit în Domul din Milano. Ce a cântat Andrea Bocelli singur în catedrală

Ultima actualizare: 13-04-2020 16:21

Vocea tenorului italian Andrea Bocelli a răsunat duminică, în interiorul Domului din Milano, complet gol.

Concertul unic a fost gândit ca "o rugăciune" în faţa coronavirusului, cu ocazia Paştelui catolic, transmite AFP, citată de Agerpres.

Concertul tenorului italian a fost difuzat în direct prin internet, pe YouTube, și a avut aproape 23 de milioane de vizualizări, mai mult decât întreaga populație a României.

Andrea Bocelli a interpretat mai multe piese de muzică religioasă, printre care Ave Maria, de Charles Gounod, ori Santa Maria, de Pietro Mascagni, şi a încheiat cu imnul bisericesc Amazing Grace.

Înainte de concert, Andrea Bocelli a făcut vocalize în piaţa Domului, simbol al oraşului Milano, de asemenea complet goală.

"Să ne rugăm, în casa Domnului şi în ziua celei mai importante sărbători creştine, ca să putem depăşi cât mai repede posibil această perioadă dramatică şi să pornim cu o nouă conştiinţă pentru a ajunge la un nou mod de a avea grijă de aproapele şi de planeta noastră", a spus artistul italian.

Lombardia, a cărei capitală este Milano, rămâne regiunea din Italia cel mai grav afectată de coronavirus, cu peste 10.600 de decese din cele aproximativ 20.000 înregistrate în ţară.

Andrea Bocelli este unul dintre artiştii italieni cei mai cunoscuţi în lume. El a vândute peste 90 de milioane de albume. Bocelli și-a pierdut complet vederea la vârsta de 12 ani.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO