VIDEO. Asa arata burgerul preferat al americanilor. McDonalds si Burger King au prins cu greu top 5

Ultima actualizare: 10-10-2012 06:43
Five Guys Burger

VIDEO. Unul dintre cele mai importante institute de sondare a opiniei publice din SUA, Zagat, a publicat, marti, rezultatele unui studiu privind preferintele americanilor in materie de restaurante fast-food. Astfel, pe primul loc NU se afla McDonald's.

Astfel, cei mai multi dintre cei 6.064 de oameni care au participat la acest studiu au marturisit ca prefera reteaua de restaurante ale firmei "Five Guys", al carui burger contine 840 de calorii - FARA toping.

Anul acesta, potrivit Daily Mail, studiul a cuprins 103 lanturi de restaurante fast-food. Au fost luate in calcul toate tipurile de alimentatie: de la micul dejun pana la burgeri, cartofi prajiti si iaurt inghetat. Apoi, a fost realizat un punctaj, bazat pe calitatea produselor, servicii si facilitati, pe o scala de la 1 la 30.

Datele obtinute au fost impartite in patru categorii, printre care se afla Retele Mari de Restaurante (pana la 5.000 de localuri) si Mega Retele de Restaurante (peste 5.000 de localuri).

Astfel, Five Guys a fost desemnat "campionul burgerului", fiind urmat, in ordine, de In-N-Out Burger, Wendy's, Burger King si McDonald's.

In schimb, McDonald's a fost desemnat cel mai bun lant de restaurante la categoria "cartofi prajiti", iar Dairy Queen pentru cel mai bun milkshake. Si, asa cum era de asteptat, pentru al treilea an consecutiv, Starbucks a castigat titlul pentru "cea mai buna cafea".

Visit msnbc.com for breaking news, world news, and news about the economy

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO