VIDEO. Angajatul unui supermarket din Canada, filmat când ștergea coșurile cu propria salivă

Dată publicare: 10-07-2020 21:03
Dată actualizare: 10-07-2020 21:18


Angajat

Un angajat al unui supermarket din Canada a fost suspendat la locul de muncă după ce o clientă l-a filmat în timp ce ștergea coșurile de mână cu propria saliva.

Marta Casimiro își făcea cumpărăturile într-un magazine din Toronto când a văzut cum bărbatul scuipa pe o lavetă cu care apoi curăța coșurile, fără să îi pese că suntem în plină pandemie, relatează City News.

Dezgustată de ce a văzut, femeia a început să filmeze și s-a dus cu imaginile la managerul supermarketului, care i-a ignorant însă plângerea și a refuzat să o ia în serios.

„Nu mi-a venit să cred. Am fost șocată… Sunt scârbită. Managerul își protejează angajații. A spus că nu vrea să vadă filmarea. Nu m-a crezut și m-a tratat foarte urât”, a declarat ea.

Însă Marta nu s-a oprit aici, ci a mers mai departe la șefii companiei de care aparține magazinul, iar după câteva zile I s-a răspuns că angajatul în cauză a fost suspendat.
„Nu putem permite ca astfel de lucruri să fie trecute cu vederea. Sunt furioasă și foarte dezamăgită. Trăim în pandemie, cum credeți că ne simțim? Pentru mine asta înseamnă terorism”, a continuat femeia.

Sursa: StirilePROTV


VIDEO PROTVPLUS.RO