Valérie Trierweiler, iubita oficiala a lui Francois Hollande, a parasit spitalul. Mesajul publicat pe Twitter

Ultima actualizare: 22-01-2014 07:01

Partenera presedintelui francez François Hollande, Valérie Trierweiler, a adresat multumiri, sambata, printr-o postare pe Twitter, tuturor celor care au spriijinit-o in perioada de spitalizare.

"Le multumesc din adancul inimii tuturor celor care au trimis mesaje de sustinere si de refacere pe Twitter, prin SMS-uri sau pe e-mail. Foarte impresionata", a scris pe contul sau de Twitter Valérie Trierweiler, care a parasit sambata dupa-amiaza spitalul parizian in care a fost internata, potrivit Mediafax.

Trierweiler a parasit spitalul Pitié Salpétrière intre orele locale 15.00 (16.00, ora Romaniei) si 16.00 (17.00, ora Romaniei) pentru a merge la "La Lanterne", resedinta prezidentiala situata in apropiere de Versailles, unde se va odihni "cateva zile".

In acelasi moment, presedintele Hollande se afla la Corrèze, in sud-vestul Frantei, respectandu-si cu strictete agenda politica, asa cum a facut-o si in cursul saptamanii, cu exceptia unei vizite, joi seara, la partenera sa.

Valérie Trierweiler, in varsta de 48 de ani, jurnalista si mama a trei copii, a fost spitalizata la 10 ianuarie dupa o depresie usoara, potrivit anturajului sau, provocata de publicarea, de catre revista Closer, a unui dosar special intitulat "iubirea secreta a presedintelui", in care se vorbea despre relatia amoroasa a lui Hollande, in varsta de 59 de ani, cu actrita Julie Gayet, in varsta de 41 de ani.

"In sfarsit alaturi de mama! Sunt bucuros sa o revad", a scris pe contul sau de Twitter Léonard, cel mai mic fiu al lui Valérie Trierweiler, in varsta de 16 ani.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO