Un tata a venit sa depuna flori la Munchen, in locul in care a fost ucis fiul sau de 21 de ani. Cine sunt victimele atacului

Ultima actualizare: 26-07-2016 05:18
victime Munchen - agerpres

Opt din cele noua persoane ucise in atacul de la Munchen aveau varste cuprinse intre 13 si 21 de ani.

Potrivit Der Spiegel, o singura persoana - o femeie - era mai in varsta, avand 45 de ani.

Sambata dimineata, un barbat impietrit de durere, a carui fiu a murit in atac, a venit sa depuna flori la locul tragedie, cu poza copilului sau in mana.

Sub poza, a scris de mana numele fiului - Zabergja Dijamant, data nasterii - 24 august 1995, locul nasterii - Munchen.

Naim Zabergja - tatal - din Kosovo, dat stabilit in Germania, a scris pe Facebook: "Cu adanca tristete vrea sa va informez ca fiul meu, Dijamant Zabergja, 21 de ani, a fost ucis ieri, in Munchen".

Presa a publicat si fotografia altei victime, o tanara, de asemenea de origine kosovara, Armela Segashi. Anuntul mortii in atacul de la Munchen a facut facut pe Facebook, de fratele ei, care spune ca impreuna cu ea a murit si o alta tanara, care are aceeasi origine - Sabina Sulaj.

Armela Segashi, victima Munchen

Autoritatile germane banuiesc ca atacatorul, cetatean iraniano-german de 18 ani, pe Nume David S., potrivit unor surse, sau Ali Sonboly, cum spun alte publicatii online, ar fi incercat sa atraga cat mai multi tineri la restaurantul McDonald's unde a avut loc atacul printr-un anunt publicitar fals prin care oferea meniuri gratuite clientilor. Anuntul a fost publicat pe un cont fals de Facebook.

Sumbata la pranz, surse oficiale citate de presa germana, au transmis ca in spital mai erau internat 16 raniti, trei dintre acestia fiind in stare grava.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO