Un copil din Alabama a rămas captiv într-un aparat cu jucării


Ultimul update: Miercuri 06 Februarie 2019 09:46
Data publicarii: Miercuri 06 Februarie 2019 09:13
Categorie: Stiri externe
copil jucarii

Într-un orășel din Alabama, un copil de 2 ani, curios și neastâmpărat, a vrut o jucărie colorată care în mod normal se scoate dintr-o cutie cu un "clește" manevrat din exterior. Dar băieţelul a ales o metodă mai directă.

Mama lui Ezra, puştiul de 2 ani, povestește că și-a scos familia la o cină cu prietenii în oraș, la un local unde există și loc de joacă pentru că erau și copii cu ei. Adulții chiar au cerut o masă lângă sala de joacă pentru a fi cu ochii pe cei mici.

La un moment dat, eroul principal în această aventură din Fairhope, Alabama, a decis că vrea una dintre jucăriile colorate din cutia transparentă.

"Îi verificam pe copii din două în două minute, ca să fim siguri că sunt cuminți și se joacă frumos. Când, deodată, o văd pe fiica mea că fuge spre mine strigând că Ezra, fratele ei, a intrat în cutia mașinăriei cu jucării", a spun mama copilului.

Cutia avea o deschidere suficient de mare încât un copil mic să se poată strecura înăuntru. Dar ușița nu se putea deschide și în cealaltă direcție, dinspre interior spre exterior. Iar mama şi-a dat seama că neastâmpăratul ei fiu a rămas captiv înăuntru.

Cei de la restaurant nu aveau cheia, așa că au chemat poliția și pompierii. Ezra a rămas calm, spune mama lui, dar recunoaște că ea s-a speriat rău de tot, așa că a încercat să stea deoparte în timpul operațiunii de salvare. Până la urmă totul s-a terminat cu bine.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: Pro TV

Marturia baietelului 3 ani care a supraviețuit in padure. Spune ca l-a protejat un urs
Reacția poliției după ce un copil a sunat la 911 pentru a fi ajutat la matematică
Reacția poliției după ce un copil a sunat la 911 pentru a fi ajutat la matematică
VIDEO PROTVPLUS.RO