Descoperire miraculoasă sub dărâmăturile unei clădiri, la o lună după uraganul Dorian

Ultima actualizare: 07-10-2019 12:40
Uraganul Dorian a făcut 43 de victime în Bahamas
Getty

Miracol în Bahamas, unde un câine a fost găsit în viață sub dărâmăturile unei clădiri, la o lună după ce Uraganul Dorian a făcut ravagii în zonă.

Patrupedul a fost găsit vineri cu ajutorul unei drone cu senzori termici de membri unei asociații. 

Cățelul, numit Miracle de salvatori, a rămas blocat sub dărâmăturile unei clădiriri care s-a prăbușit. Salvatorii spun că Miracle a supraviețuit aproape o lună de zile doar cu apă de ploaie și era "atât de slab încât nu putea să meargă", potrivit CNN.

"În cazul în care proprietarul nu îl va căuta, Miracle va fi dat spre adopție după ce se va recupera", a anunțat Chase Scott, purtătorul de cuvânt al organizației.

Uraganul Dorian a provocat un dezastru în Bahamas, la începutul lunii septembrie, când zeci de persoane au murit, iar alte câteva sute au fost date dispărute. Oamenii au fost evacuați din calea uraganului, iar mulți și-au lăsat animalele de copanie în urmă. Până acum Asociația Big Dog Ranch Rescue a salvat 139 de câini.

Big Dog Ranch Rescue

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO