Un bărbat și o femeie au murit ţinându-se de mână la câteva secunde distanţă. Cei doi erau infectați cu Covid-19

Ultima actualizare: 08-01-2022 20:19
batrani
Daily Mail

Un bărbat și o femeie din SUA, care formau un cuplu de 44 de ani, au murit ținându-se de mână după ce s-au infectat cu Covid-19. În tot acest timp familia lor stătea lângă ei purtând echipament de protecție din cap până în picioare, scrie Daily Mail.

William și Carol Stewart, în vârstă de 73 și 69 de ani, din Salem, au murit la câteva secunde unul de celălalt pe 30 decembrie, în timp ce se țineau de mână, ei nu erau vaccinați împotriva Covid-19.

Una dintre fiicele lor, Melissa Noke, a declarat pentru Daily Mail că întreaga lor familie a fost recent testată pozitiv pentru virus.

Carol a fost conectată la aparate timp de două săptămâni înainte să moară, iar William, care a suferit de insuficiență pulmonară, renală și cardiacă a stat timp de opt zile conectat la venitilația artificială.

Fiica cuplului: „De îndată ce și-au atins mâinile, tata a luat ultima suflare, iar câteva secunde mai târziu, mama s-a stins și ea. Erau fericiți să fie unul lângă celălalt”.

Familia a încercat să-și viziteze părinții, care se aflau în secția de terapie intensivă la Parkland Medical Center, dar nu a reușit să facă acest lucru înainte de 30 decembrie.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO