Un bărbat și-a scăpat telefonul dintr-un avion, iar aparatul a filmat tot. VIDEO

Ultima actualizare: 16-12-2020 09:24
cercetator
youtube.com

Telefonul a înregistrat întreaga cădere, fiind acoperit doar de o husă şi de o folie protectoare, în timpul căderii de la câteva sute de metri, scrie  LadBible.

Realizatorul brazilian de documentare Ernesto Galiotto filma într-un avion de mici dimensiuni când şi-a scos iPhone-ul 6s din buzunar şi a început să realizeze câteva fotografii. La scurt timp, telefonul i-a scăpat de la o altitudine de peste 600 de metri, pe o plajă din apropiere.

Revenit la sol, fără speranţa de a-şi mai găsi telefonul, Galiotto a verificat totuşi aplicaţia Find My Iphone, pentru a vedea dacă acesta mai poate fi localizat şi, spre surprinderea sa, a descoperit că telefonul era încă pornit, găsindu-l astfel cu uşurinţă.

 

Nu numai că iPhone-ul „a supravieţuit”, dar singurele pagube pe care le-a înregistrat în urma căzăturii de la câteva sute de metri au fost câteva zgârieturi, deşi nu avea decât o husă simplă de silicon şi o folie protectoare. ”Am crezut că îl voi recupera. M-am gândit că, dacă nu a căzut în apă, îl vom găsi. Dacă îl scăpam în apropierea unei persoane de la acea înălţime putea fi o tragedie” a spus Galiotto.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO