Un bărbat care și-a petrecut 23 de ani în penitenciar, pe nedrept, s-a reîntors la serviciu

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13
inchisoare
iStock

Un bărbat din SUA, care şi-a petrecut 23 de ani în închisoare, după ce a fost condamnat pe nedrept, s-a întors la fostul loc de muncă.

Nevest Coleman, care era îngrijitorul terenului echipei americane de baseball White Sox, a fost condamnat la închisoare pe viaţă, fără posibilitatea de a fi eliberat condiţionat, în 1994. Acesta a fost acuzat că a violat şi a ucis o femeie, relatează CNN

Bărbatul a fost eliberat anul trecut după ce pe corpul victimei s-a descoperit o urmă de ADN care aparţinea unui violator în serie.

Prietenii şi familia lui Coleman i-au contactat pe reprezentanţii celor de la White Sox, după eliberarea sa, pentru a-l ajuta să îşi recapete fostul job. Echipa s-a declarat recunoascatoare fiindcă "justiţia şi-a făcut datoria", iar bărbatul a revenit la fosta sa meserie.

Coleman a declarat că în penitenciar a urmărit meciurile celor de la White Sox, unde i-a observat pe foştii săi colegi cum încercau să protejeze iarba de pe teren, atunci când ploua. Doi dintre colegii încă lucrează pentru cei de la White Sox şi au fost bucuroşi să îl revadă.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO