Un avocat de divorturi american, filmat de camere in timp ce il jefuia pe sotul clientei sale

16-03-2012 07:47

Raymond

Clientul nostru, stapanul nostru. Motto-ul, dus la extrem, l-a costat scump pe un avocat de divorturi din statul american New Mexico. Induiosat de necazurile unei cliente, avocatul a trecut el insusi la fapte.

 

A spart usa casei omului si l-a lasat fara mobila. Ce n-a stiut el era ca barbatul instalase camere de supraveghere in toata casa, care i-au inregistrat fiecare miscare.

Avocatul Raymond Van Arnam bate mai intai cu putere la usa din fatza. Sotul clientei sale paraseste casa rapid pe usa din spate, ca sa se puna la adapost. Ii da si un avertisment avocatului, care insa nu-l ia in serios.

Avocatul in varsta de 60 de ani se duce apoi la usa din spate, pe care o pune la pamant fara menajamente. Clienta si cativa angajati care il insoteau incep apoi sa care tot ce era prin casa, inclusiv pisica.

La un moment dat, avocatul isi face timp pentru un moment de... tandrete cu doamna care ii era clienta.

''Am nevoie de o imbratisare. Trebuie sa ma relaxez putin. Vino incoace!''.

Apoi, toata lumea se intoarce sa duca la bun sfarsit misiunea : golirea casei. La plecare, avocatul da din nou nas in nas cu sotul clientei, care prefera sa ramana insa in masina.

''Esti pe o proprietate privata", "Serios? Ar trebui sa suni la politie chiar acum'' e schimbul de replici dintre cei doi.

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

Van Arnam a primit o luna de inchisoare si amenzi in valoare de 7.500 de dolari. Si acum crede ca a avut dreptate sa faca ce-a facut.

''Eram foarte suparat pentru ceea ce-i facea clientei mele. O intimida si o domina''.

Neaga ca intre el si clienta lui ar fi ceva, chiar daca au fost filmati imbratisandu-se.

Barbatul sunase deja, dar la sosirea politiei, avocatul disparuse cu mare parte din lucrurile lui. Camerele de supraveghere le-au furnizat insa politistilor toate dovezile de care aveau nevoie.

Culmea e ca avocatul cu pricina va continua sa-si practice meseria, dupa ce-si va ispasi cele 30 de zile de inchisoare.

 

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO