Pasager violent legat la mâini și picioare de ceilalți călători. Avionul s-a întors din drum

Ultima actualizare: 22-01-2019 11:28
avion

Cinci pasageri au fost nevoiţi să ajute echipajul unei aeronave pentru a potoli un bărbat turbulent, care şi-a dat jos o parte din haine pe un zbor cu destinaţia Singapore, care a trebuit să se întoarcă în Australia.

Potrivit prese locale, citată de DPA și preluată de Agerpres, bărbatul a fost arestat după ce zborul companiei Scoot a aterizat pe Aeroportul Internaţional din Sydney luni seara, a declarat poliţia federală australiană pentru televiziunea publică ABC.

Avionul companiei aeriene low-cost zbura pe ruta Coasta de Aur (Australia) - Singapore, când doi bărbaţi au început să se certe. Un filmuleţ făcut de călători şi postat online arată un bărbat care încearcă să-i pună mâna în gât celuilalt, înainte ca echipajul şi alţi pasageri să intervină pentru a-i separa.

Un bărbat poate fi văzut certându-se cu un însoţitor de zbor, rupându-şi brusc tricoul şi atacând apoi o altă persoană.

Mai mulţi pasageri îl prind apoi pe atacator şi îl imobilizează pe culoarul dintre scaune, legându-i mâinile şi picioarele.

Un pasager a povestit pentru ABC că unul dintre bărbaţi băuse mult şi cam la 20 de minute după decolare a devenit agresiv. O purtătoare de cuvânt al companiei Scoot a precizat pentru ABC că bărbatul a părut să se comporte normal în timpul decolării, apoi a început să deranjeze pasagerii din jur.

În încercarea de a detensiona situaţia, însoţitorii de zbor l-au mutat şi nu i-au mai servit alcool.

Potrivit purtătoarei de cuvânt, după aproximativ două ore de zbor, bărbatul a lovit o persoană, iar cei doi au început să se încaiere, înainte ca pasagerul care a pornit cearta să poată fi imobilizat.

Pilotul a decis sa se întoarcă şi să aterizeze la Sydney. Poliţia nu a precizat dacă bărbatul scandalagiu va fi sau nu pus sub acuzare pentru comportamentul său.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO