Umilinta! Angajate obligate sa poarte bratari rosii in "acea perioada"


Ultimul update: Duminica 16 Septembrie 2012 18:52
Data publicarii: Miercuri 01 Decembrie 2010 00:00
Categorie: Stiri externe
Bratara rosie

Se intampla in Norvegia! Patronul unei firme a dat dispozitie generala ca toate angajatele sa poarte la maini bratari rosii, cand sunt in "acea perioada", ca sa justifice astfel utilizarile repetate ale toaletelor.

Incredibila regula impusa de patron a ajuns la urechile publicului datorita raportului realizat de o uniune sindicala asupra companiilor din Norvegia.

Studiul respectiv sustine ca oamenii de afaceri au devenit aproape obsedati de faptul ca productivitatea firmelor este scazuta din cauza angajatilor, care pierd prea mult timp cu "nevoile naturii."

Astfel, 66% dintre manageri au cerut directorilor sa introduca in sediile firmelor chei electronice de acces la toalete, astfel incat activitatea in aceste incinte sa poata fi monitorizata mai usor.

De asemenea, una din trei toalete, in firmele norvegiene, sunt supravegheate cu camere video, in timp ce, in unele companii, sefii le cer angajatilor sa semneze un fel de "carte a toaletei", de fiecare data cand o folosesc.

"Cea mai dura masura, insa, a fost luata de un manager, care a decis sa le ceara angajatelor sa poarte bratari rosii, atunci cand sunt in "acea perioada", ca sa justifice astfel folosirea repetata a toaletelor." - se arata in raport, conform Daily Mail.

Femeile se simt umilite, mai ales ca toti colegii lor de la munca sunt la curent cu aceste detalii intime, atunci cand vad bratarile rosii...

Sursa: Daily Mail

Operatiile estetice sfideaza criza: femeile se
Femeile stresate prezinta un risc cardiovascular cu 40% mai mare
De cate ori pe saptamana ar trebui sa ne spalam pe cap?
VIDEO PROTVPLUS.RO