Ultimele imagini cu Steve Irwin inainte de a muri. Un fan al sau a decis sa le faca publice. VIDEO

24-05-2014 10:08


Steve Irwin

Steffen Hill, un barbat din Marea Britanie, a facut public un film in care prezinta ultimele clipe din viata lui Steve Irwin, cunoscut si sub numele de "Vanatorul de Crocodili".

In urma cu o saptamana, familia lui Irwin a declarat in presa ca a decis sa distruga toate inregistrarile pe care le aveau cu Steve, inainte de a muri.

Steffen spune ca, atunci cand a citit asta, si-a dat seama ca este foarte probabil ca el sa fie singurul om care mai are o astfel de inregistrare, asa ca a hotarat sa o faca publica.

"Am vorbit cu el in acea zi si parea foarte fericit, nu avea nicio grija. I-am spus ca sunt un mare fan al lui si ca ii admir enorm munca", a declarat Steffen.

Imaginile, realizate pe 3 septembrie 2006, il prezinta pe "Vanatorul de Crocodili" intr-o barca, in timp ce se pregateste sa se scufunde. La un moment dat, acesta arata si semnul "OK".

"Au trecut opt ani de la accident si de abia acum am reusit sa imi revin complet. Am avut cosmaruri dupa tragedie si m-am gandit ca si eu am fost acolo si putea sa mi se intample mie", a mai spus Steffen.

Steve Irwin a murit la varsta de 44 de ani, dupa ce a fost intepat de mai multe ori de o pisica de mare, in timp ce filma un documentar.

Cameramanul care se afla cu el, Justin Lyons, a declarat ca ultimul cuvant pe care l-a rostit a fost "mor".

Sursa: Daily Mail

VIDEO PROTVPLUS.RO