Tragedie in Germania. Un muncitor a murit si 6 sunt grav raniti dupa ce un pod rutier s-a prabusit. VIDEO

Ultima actualizare: 19-06-2016 07:48
pod germania

Un muncitor a murit, iar alti sase au fost grav raniti dupa ce o portiune a unui pod rutier, aflat in constructie in sudul Germaniei, s-a surpat miercuri, anunta politia, relateaza The Associated Press.

Potrivit unor informatii anterioare, mai multi muncitori au murit, iar multi altii au fost raniti miercuri, relateaza news.ro. Doua elicoptere si aproximativ zece ambulante au fost mobilizate.

O sectiune de aproximativ 40 de metri a podului s-a prabusit, a precizat Kathrin Thamm, o purtatoare de cuvant a politiei.

Douazeci de muncitori se aflau pe santier la momentul respectiv. In afara de muncitorul mort si de cei sase raniti, grav, mai multi muncitori au fost raniti usor, a precizat ea.

Era neclar imediat ce a condus la surparea sectiunii de pod, care trece pe deasupra unui drum de tara. Noul pod este construit in paralel cu cel vechi, de pe autostrada A7, in apropiere de Werneck, in Bavaria.

Lucrarile de construire a noului pod, cu o lungime de 236 de metri, au inceput anul trecut si urmeaza sa fie finalizate la sfarsitul lui 2017.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO