Tragedia din Etiopia. I-a trimis un mesaj soțului, dar a murit înainte ca el să-i răspundă


Ultimul update: Marti 12 Martie 2019 14:15
Data publicarii: Marti 12 Martie 2019 14:01
Categorie: Stiri externe
Shika Garg, una dintre victimele accidentului aviatic din Etiopia

Un bărbat care se căsătorise în urmă cu doar trei luni și-a pierdut soția în accidentul aviatic din Etiopia. Cu doar câteva minute înainte ca avionul să se prăbușească, femeia îi trimisese un mesaj. Răspunsul lui a venit, însă, mult prea târziu.

 

După îmbarcare, cu puțin timp înainte să decoleze avionul, Shikha Garg i-a trimis un mesaj soțului ei, în care i-a scris: „M-am îmbarcat. Te sun când aterizez.”

Înainte ca Soumya Bhattacharyasă apuce să-i răspundă, a primit un apel prin care a fost informat că avionul în care se afla soția sa s-a prăbușit, scrie Daily Mail.

Cei doi erau căsătoriți de doar trei luni. Shikha Garg se îndrepta către o reuniune ONU organizată la Nairobi, Kenya. Și soțul femeii trebuia să fie în avion, însă el și-a schimbat planurile pe ultimul moment, din cauză că a fost nevoit să participe la o ședință importantă.

Luni, ministrul indian de Externe, Sushma Swaraj, a precizat că nu a putut lua legătura cu familia victimei și a cerut ajutor pe Twitter. Ulterior, ea a transmis că a vorbit cu familia femeii, care era consultant la Ministerul Mediului. Shikha Garg a făcut parte din echipa de negociatori ai Acordului climatic de la Paris.

157 de persoane și-au pierdut viața, duminică, după ce un avion al companiei Ethiopian Airlines s-a prăbușit, la 6 minute de la decolarea din aeroportul din Addis Ababa. Victimele proveneau din 35 de țări.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Sursa: Daily Mail

VIDEO PROTVPLUS.RO