Strabate America pentru a-si cunoaste toti prietenii de pe Facebook. Noua "misiune" a unui veteran american

08-05-2014 12:39


Mikel McLaughlin

Un veteran al armatei americane calatoreste prin toata America pentru a-i cunoaste pe toti cei 377 de prieteni virtuali de pe Facebook.

Mikel McLaughlin, originar din statul american Minnesota, a pornit intr-o misiune pentru a face ceea ce nu a mai realizat niciun alt utilizator de Facebook: sa isi viziteze toti prietenii de pe reteaua de socializare.

Pe doi aprilie, Mikel, in varsta de 35 de ani, a pornit in calatorie intr-un Volkswagen Beetle rosu, inchiriat. "Nu sunt o persoana sociabila si nu am multi prieteni, asa ca in majoritatea cazurilor e neobisnuit sa petrecem timp impreuna", a povestit fostul soldat.

Mikel McLaughlin

"Imi plac sa ii intalnesc in timp ce fac ce le place. Cu un tip am fost sa pilotam avioane cu telecomanda dar, de obicei, e vorba de bauturi sau mancare. N-am baut niciodata atat de multa cafea cat am baut in ultima luna", a marturisit Mikel.

Barbatul si-a notat experientele pe blogul "We're Friends, Right?" ("Suntem prieteni, nu?"), unde posteaza impresii si imagini ale vizitelor. El a decis sa isi cunoasca toti prietenii virtuali dupa ce o cunostinta i-a povestit ca intentioneaza sa ii stearga din lista de prieteni pe cei pe care nu i-a intalnit in viata reala.

"In loc sa ii sterg pe cei cu care nu am vorbit recent, am hotarat sa merg eu la ei", a spus Mikel.

Sursa: Daily Mail

VIDEO PROTVPLUS.RO