Statul Islamic ameninta Casa Alba si Roma cu atacuri cu bomba: "Am inceput cu Parisul si vom termina cu voi"

Ultima actualizare: 23-11-2015 01:08
Statul Islamic

Statul Islamic ameninta cu atacuri la Washington, intr-un nou clip de propaganda publicat vineri. Militantii avertizeaza ca vor distruge Casa Alba, "cu voia lui Allah".


 

"Am inceput cu Parisul si vom termina cu falsitatea Casei Albe", ameninta un jihadist care poarta un costum specific luptatorilor Statului Islamic. Clipul ar fi fost filmat in provincia Dijlah, din nodul capitalei irakiene Bagdad, potrivit Middle East Research Institute.

"Cu voia lui Allah, ii vom praji cu centuri cu explozibil si bombe plasate in masini. Ii vom urma oriunde vor merge si apoi ii vom domina ca pe sclavi, ca pe caini", mai afirma mesajul.

Clipul se incheie macabru cu mesajul "Parisul inaintea Romei", scris in araba, in culorile tricolorului Frantei. Mesajul este considerat si o amenintare la adresa capitalei italiene, unde amenintarea terorista a ridicat gradul de securitate.

Fortele de ordine au fost intarite pe strazile principalelor orase si in zona monumentelor istorice, dupa ce FBI-ul a avertizat ca sunt posibile atacuri si in Italia.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO