Situatia este catastrofala in Statele Unite. Localitati intregi sunt acoperite de ape din cauza inundatiilor

Ultima actualizare: 16-08-2014 00:01

Daca locuitorii din California sufera de pe urma secetei teribile, cei din statele Michigan si Maryland se lupta cu inundatiile. Localitati intregi sunt acoperite de ape, care au luat cu ele masini si au provocat alunecari de teren.

In Detroit, mii de soferi au preferat sa-si abandoneze autoturismele pe sosele, pana cand apele se vor retrage.

Ceea ce parea sa fie doar o ploaie obisnuita de vara s-a transformat intr-o furtuna teribila, in statul Michigan. In numai 60 de minute, regiunea Washington a fost complet acoperita. Soferii plecati la drum s-au trezit neputinciosi, in mijlocul unor lacuri.

Cei cu spirit civic si cu ceva mai multa forta au impins masinile ramase in mijlocul strazilor inundate. In alte parti, autoritatile au trimis utilaje speciale care sa evacueze autostrazile.

Situatia este si mai grava in statul Michigan. In orasul Detroit, apa a atins un metru si a facut si o victima. O femeie a murit la volanul masinii, din cauza unui stop cardiac. Cel mai probabil a coplesit-o spaima, dupa ce masina ei a fost inconjurata de ape.

Situatia este catastrofala, dupa cum o dovedesc si imaginile filmate din elicopter, desupra celor mai importante autostrazi din zona.

In Pennsylvania, in schimb, o masina a fost inghitita de o alunecare de teren, care a format un crater chiar sub parcarea unui salon de bronzat.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO