Moment emotionant. Ce a facut Koko, prietena gorila a lui Robin Williams, cand a aflat ca actorul a murit

Ultima actualizare: 16-08-2014 00:01

Cu umorul sau nebun si sarmul electrizant, Robin Williams a cucerit milioane de cinefili. Putini stiu inca ca a reusit sa se imprieteneasca si cu o gorila, care stia limbajul semnelor.

Actorul si Koko, una dintre cele mai inteligente gorile din lume, s-au cunoscut in 2001, la o rezervatie din California, unde au petrecut momente induiosatoare. Intalnirea l-a marcat pe actor, care a povestit experienta in numeroase interviuri. Si mai emotionant este ca, atunci cand a aflat de moartea prietenului ei, Koko a devenit extrem de deprimata.

Cu aceeasi usurinta cu care a cucerit cinefilii in filme precum Doamna Doubtfire, taticul nostru traznit, Robin Williams a fermecat-o si pe gorila Koko. Koko este si ea o vedeta in toata puterea cuvantului. Este considerata una dintre cele mai inteligente primate pentru ca intelege si reactioneaza la limbajul semnelor. Si a demonstrat-o prin cateva gesturi induiosatoare. L-a luat in brate, i-a "furat" pentru cateva clipe ochelarii, pentru ca mai apoi sa-i scotoceasca in portofel. Dar, mai presus de toate l-a cucerit definitiv atunci cand ... l-a rugat s-o faca sa rada.

Intalnirea a fost sursa inepuizabila de glume pentru actor, in diverse talk show-uri. Episodul are si o motivatie la fel de interesanta. In acel moment, Koko avea 30 de ani si suferea dupa moartea tovarasului ei, Michael. Nu mai zambise de 6 luni, cand Williams a reusit sa-i alunge tristetea.

Robin Williams: "A fost interesant sa mi se faca avansuri de catre.. o alta specie".

"La un moment dat, m-a luat de mana so a incercat sa ma duca in spate, moment in care traducatoarea face "Ko ko, nu! Domnul Williams nu vrea sa se joace de-a mama si de-a tata"

Dovada ca intalnirea a marcat-o pe gorila este ca, atunci cand a primit vestea mortii prietenului ei, Koko s-a intristat imediat. Dovada cea mai emotionanta ca si-l aminteste, o constituie probabil cele doua fotografii noi, in care Koko apare extrem de trista si cu capul plecat.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO