Și-au anulat nunta din cauza pandemiei, dar au câștigat amândoi la loto. ”E uimitor!”

Ultima actualizare: 10-11-2020 10:28
Rezultate Loto 6 din 49. Numerele extrase duminică 8 noiembrie
Pro TV

Un cuplu din Marea Britanie a aflat că au câștigat amândoi la loto la scurt timp după ce au fost obligați să-și amâne nunta din cauza pandemiei.

 

Când pandemia le-a răpit lui Neil și Laurei nunta de vis din acest an, au simțit că nu mai au noroc în viață, scrie Daily Star.

Toate promoţiile de Black Friday 2020. Intră AICI ca să nu pierzi reducerile momentului!

 

 

Dar lucrurile au arătat în curând mult mai roz după ce cuplul din Salisbury a aflat că au câștigat marele premiu, de peste 60.000 de euro, la Loteria Codurilor Poștale. Fiecare a avut biletul câștigător, de câte 30.000 de lire sterline.

"Oh, uimitor! E genial. Nu pot să-mi scot zâmbetul de pe față! Sunt extaziat, este ca și cum visezi. Nu te gândești niciodată că se va întâmpla așa ceva”, a zis Neil, de 45 de ani, de profesie șofer.

 

Participarea costă 10 lire sterline pe lună

 

„Acești bani ne vor ajuta cu adevărat la plata nunții noastre anul viitor, așa că Laura va fi foarte mulțumită! Ar fi trebuit să ne căsătorim anul acesta, dar a trebuit să o amânăm până în iunie anul viitor din cauza lui Covid”, a mai spus el.

Loteria Codurilor Poștale are în fiecare zi un câștigător al premiului de 30.000 de lire sterline pentru fiecare bilet pe care acesta îl deține, iar cei doi logodnici aveau fiecare câte unul.

Participarea la această loterie costă 10 lire sterline pe lună, iar oamenii participă prin codurile poștale ale adresei la care stau.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO