Si-a violat fiica, apoi a postat inregistrarea pe Internet!

Ultima actualizare: 02-05-2012 05:03
pedofil, violator

Un fost politist din Statele Unite si-a violat fiica in varsta de 10 ani si apoi a postat inregistrarea video pe Internet. Barbatul a fost condamnat la 50 de ani de inchisoare pentru faptele sale.


Kenneth John Freman, in varsta de 46 de ani, a pledat vinovat in fata unui judecator dintr-un Tribunal din Washington pentru intretinerea de relatii sexuale cu un minor si producere de materiale pornografice cu minori, anunta News.com.au.

Freeman, fost culturist si ajutor de serif, a fost condamnat la 50 de ani de inchisoare plus trei ani de inchisoare cu conditionare. El fugise in China in 2006 dupa ce fiica sa ii spusese mamei despre abuzul la care a fost supusa si aceasta a anuntat politia.

Fata, Kylie Freeman, avea doar 10 ani cand tatal a inceput sa o violeze si a fost dispusa sa depuna marturie impotriva lui. Freeman a pledat insa vinovat, spunand ca isi doreste sa o scuteasca pe aceasta de implicarea in proces.

"Imi pare foarte rau pentru ceea ce am facut. Este vina mea", a spus Freeman, la proces, adaugand ca a cedat nervos dupa cel de-al doilea divort si ca a avut probleme in copilarie.

Ce pedeapsa crezi ca ar trebui sa primeasca acesti oameni?

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO