Sean Spicer a demisionat din pozitia de purtator de cuvant al Casei Albe. Gestul facut de Trump l-a determinat sa renunte


Ultimul update: Luni 24 Iulie 2017 04:54
Data publicarii: Vineri 21 Iulie 2017 19:17
Categorie: Stiri externe

Sean Spicer a demisionat vineri seara din pozitia de purtator de cuvant al administratiei presedintelui Donald Trump, in semn de protest fata de inlocuirea directorului de comunicare de la Casa Alba, transmite BBC.

Spicer s-a declarat nemultumit, dupa ce presedintele american l-a desemnat pe bancherul Anthony Scaramucci de pe Wall Street pentru a conduce departamentul de comunicare de la Casa Alba.

Insa, responsabilitatile directorului de comunicare erau deja partial indeplinite de catre Sean Spicer, care a avut un mandat extrem de controversat ca purtator de cuvant al administratiei prezidentiale, in timpul caruia a ajuns sa interzica prezenta camerelor video la conferintele de presa de la Casa Alba.

Totusi, Sean Spicer aducea ratinguri importante pentru televiziunile americane, care atrageau atentia asupra declaratiilor sale contradictorii si de multe ori nepotrivite cu opiniile exprimate de Donald Trump.

Codul misterios postat de purtatorul de cuvant al Casei Albe pe Twitter.
SUA si Rusia ar putea desfasura operatiuni militare comune impotriva ISIS, in Siria.
VIDEO PROTVPLUS.RO