Scolile din L.A. i-au spus "pas" lui Jamie Oliver

Ultima actualizare: 02-11-2012 02:33
Jamie Oliver

Bucatarul britanic Jamie Oliver a fost interzis in scolile din Los Angeles, dupa ce directorul unei institutii de invatamant nu a fost de acord ca acesta sa filmeze in scoala pe care o conduce de teama ca i-ar pune pe elevi intr-o lumina proasta.

Cu alte cuvinte, directorul scolii se teme ca emisiunea Jamie Oliver’s Food Revolution (n.r. Revolutia Alimentara a lui Jamie Oliver) ar lasa impresia ca elevii sunt nesanatosi. Iar Districtul Unificat al Scolilor din Los Angeles a apeciat ca temerile directorului sunt intemeiate si i-au interzis renumitului bucatar sa mai filmeze emisiunea produsa de ABC in scolile din L.A.

Oliver filmase deja in West Adams Preparatory High Scool si se pregatea sa viziteze inca doua scoli.

“Nu vrem sa fim parte dintr-o serie de tipul reality TV. Formula de succes pentru acestea combina drama si conflictul. Nu vrem sa ne asociem cu asa ceva”, a declarat purtatorul de cuvant al Districtul Scolilor, Robert Alaniz.

Jamie Oliver s-a declarat dezamagit la aflarea vestii.

“L.A. nu e de partea mea”, a spus Jamie Oliver. Iar saptamana trecuta, in timpul unui discurs la Scoala de Sanatate Publica a UCLA, acesta a spua ca “reprezentantii institutiei de invatamant au luptat sa ma aduca in scoala lor, ca si profesorii si grupurile de parinti, de altfel. Mi-au interzis sa mai filmez pentru ca nu pot promite ca Districtul Scolilor va avea o imagine pozitiva in ochii publicului. Baieti, sunt un cetatean britanic. Iubesc America. Nu sunt aici ca sa imi imbunatatesc imaginea la TV. Am una perfecta”.

Nu este prima data cand Jamie Oliver se loveste de refuzul autoritatilor californiene. In luna noiembrie a anului trecut i-au transmis ca nu au nevoie ajutorul lui.

Jamie Oliver, in lupta cu obezitatea americanilor

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO