Scene incredibile în Rusia. Doi elefanți evadați de la un circ, pe un bulevard intens circulat


Ultimul update: Vineri 24 Ianuarie 2020 19:58
Data publicarii: Vineri 24 Ianuarie 2020 08:32
Categorie: Stiri externe

Scene incredibile, în Rusia. Doi elefanți ,care au evadat de la un circ, din Ekaterinburg, au ajuns pe un bulevard ,intens circulat. Au fost atrași de zăpadă, afirmă reprezentanţii circului.

Elefanţii Carla, de 45 de ani şi Roni, cu cinci ani mai mare, vedetele unui circ intinerant italian nu au rezistat tentaţiei de a face o plimbare prin zăpadă, atraşi de peisajul alb din oraşul rusesc Ecaterinburg. Au evadat chiar înaintea unui drum lung şi obositor de o zi către Sankt Petersburg, locul următorului spectacol.

După cum se vede în filmuleţele făcute de localnici, de pe stradă şi de la ferestrele apartamentelor, localnicii şi îngrijitorii şi-au unit forţele pentru a aduce pachidermele înapoi în cuştile circului.

"Elefanţii au propriile lor emoţii, fiecare are un caracter anume, sunt foarte inteligenţi", afirmă comunicatul circului. Şi continuă pe un ton de compunere de şcoală primară: "S-au hotărât să facă o plimbare prin oraş, bucuroşi că au văzut zăpadă, copacii şi trecătorii, care, pentru ei, erau ca spectatorii de la repreezntatiile de circ".

Însă cele două pachiderme nu păreau deloc încântate când au fost legate cu funii, iar oamenii s-au opintit să le aducă înapoi în cuşti. Reprezentanţii circului sutin ca Roni şi Carla sunt bine şi nu au fost vătămaţi în niciun fel. În Rusia nu sunt interzise prin lege numerele de dresura cu animale sălbatice la circ.

 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Metoda incredibilă prin care a scăpat cel mai faimos evadat din lume. În ce s-a ascuns
Ce a păţit soţia celui mai faimos evadat din lume, Carlos Ghosn, fostul şef Renault-Nissan
Un deţinut de la Gherla a încercat să sape un tunel. Cum s-a terminat evadarea
VIDEO PROTVPLUS.RO