Scandal in Marea Britanie. Cum arata tanara despre care un politician a spus ca este prea urata pentru a fi tinta unui viol

Dată publicare: 05-01-2015 13:45
Dată actualizare: 08-01-2015 00:06


viol

Scandal imens in Marea Britanie, dupa ce un politician a sugerat despre o presupusa victima a unei agresiuni sexuale ca ar fi prea urata pentru a fi violata.

Philip Drury, fost membru in Partidul Liberal-Democratilor din Marea Britanie si membru al consiliului local al districtului East Hampshire, a postat pe Facebook comentarii rautacioase la adresa unei studente care sustine ca ar fi fost violata in Italia.

Serena Bowles, in varsta de 21 de ani, sustine ca a fost tinta unui atac sexual intr-un club din Italia. Aceasta a declarat ca a hotarat sa faca public cazul dupa ce carabinieri ar fi acuzat-o ca a inventat totul.

"Uitandu-ma la ea, nu cred ca s-ar gandi cineva la asa ceva", a scris Philip Drury pe Facebook.

Dupa un val de critici la adresa politicianului, acesta a demisionat din Partidul Liberal-Democrat, insa nu si din functia de consilier.

O ancheta interna a consiliului a stabilit ca Drury sa nu fie sanctionat, pentru ca nu a actionat in capacitate de consilier in momentul in care a facut comentariul.

Acesta si-a cerut ulterior scuze, spunand ca era obosit dupa o vizita oficiala in China.

Sursa: mirror.co.uk


VIDEO PROTVPLUS.RO