Sarah Palin: "Obama este prieten cu teroristii"


Ultimul update: Marti 01 Mai 2012 15:01
Data publicarii: Duminica 05 Octombrie 2008 00:00
Categorie: Stiri externe
Sarah Palin:

Candidata republicana la functia de vicepresedinte, Sarah Palin, a declarat, sambata, ca BaracK Obama are prieteni care sunt anchetati pentru terorism.

“Se pare ca unul dintre primii sustinatori ai lui Barack a fost un barbat care, potrivit New York Times, a fost un terorist care facea parte dintr-un grup ce planuia sa lanseze o campanie de atentate la Pentagon si Casa Alba.”

Confruntati cu amenintarea unei victorii iminente a lui Barack Obama, rivalii republicani au pregatit o serie de atacuri agresive menite sa-i diminuezae popularitatea candidatului democrat, anunta Fox News. 

Publicatia New York Times este de parere ca Obama a devenit principalul favorit la castigarea alegerilor din noiembrie, fiind cotat cu 53% din voturi, in timp ce rivalul sau are doar 47%.

Potrivit unui sondaj realizat de CNN/Opinion Research Corporation, un american din doi le reproseaza criza financiara republicanilor, aflati la putere de opt ani.

Obama a reusit sa castige increderea unui electorat considerat mult timp drept baza taberei republicane, barbatii si persoanele in varsta. 

Scandalul a inceput dupa publicarea unui articol in New York Times, in care jurnalistii americani au facut o ancheta in urma careia au descoperit ca unul dintre confidentii lui Obama ar putea fi implicat in atentate teroriste.

Sursa: Pro TV

Obama vrea sa salveze economia
Razboiul si taxele, problemele candidatilor la Casa Alba
Candidatul republican la Casa Alba a ales o femeie ca vicepresedinte
VIDEO PROTVPLUS.RO