Un fotbalist celebru s-a împăcat cu iubita, deși tânăra l-a acuzat că o hărțuia zilnic


Ultimul update: Miercuri 31 Iulie 2019 12:15
Data publicarii: Marti 30 Iulie 2019 12:40
Categorie: Stiri Diverse
Anthony Stokes

După ce Anthony Stokes, un fost fotbalist de la Arsenal, a hărțuit-o pe fosta lui iubită cu 100 de mesaje pe zi, s-a descoperit faptul că aceștia s-au împăcat.

Stokes, care are un băiat de 2 ani cu Eilidh Scott, a apărut în instanță și a recunoscut că le-a urmărit și hărțuit pe Scott și mama ei din iulie anul trecut, până în februarie.

Potrivit autorităților, femeia a fost contactată de pe 6 numere diferite din Marea Britanie, dar și de pe un altul internațional.

În iulie, femeia a fost invitată la o petrecere organizată de o prietenă și în tot acest timp ea a primit numeroase telefoane și mesaje de la Strokes, dar de fiecare dată le-a refuzat. Ea devenise foarte agitată din cauza asta și a acceptat într-un final să-i răspundă unui apel video, sperând că el se va opri și s-ar fi putut bucura de restul petrecerii. El a întrebat-o imediat unde este și cu cine, iar din tonul vocii era în mod clar agitat și nervos”, conform declarațiilor oficialilor.

El ar fi continuat să o urmărească și să o contacteze telefonic în mod repetat. De asemenea, a jignit-o în repetate rânduri.

Cu toate acestea, în final, cei doi s-au împăcat.

“Am discutat detaliile cazului cu ei și îi este rușine de felul în care a tratat-o pe mama copilului său. Și-a cerut scuze și acum amândoi sunt dispuși să lase tot ce s-a întâmplat în urmă”
, a declarat avocatul lui Stokes.

Fostul fotbalist a mai avut în trecut probleme cu legea. Stokes a trebuit să plătească și 230.000 de euro după ce l-a bătut pe un interpret într-un club de noapte.

Sursa: Daily Mail

VIDEO PROTVPLUS.RO