Familia unui tânăr, aflat în comă de 3 ani, mesaj către doctori: ”Lăsați-l să moară“


Ultimul update: Luni 29 Iulie 2019 21:34
Data publicarii: Luni 29 Iulie 2019 20:01
Categorie: Stiri Diverse
tanar coma Anglia

Familia unui tânăr din Anglia, care se află în comă de 3 ani se roagă de doctori să-l lase să moară. Tânărul este încă în viață datorită unui ventilator artificial și al unui tub cu care este hrănit.

Kavan Maddocks, de 23 de ani, a căzut de la etajul patru al unui parc auto în 2016, accident ce i-a afectat grav creierul, potrivit Metro. În urma tragediei, Maddocks a intrat în comă

Familia lui Kavan a declarat că i-a rugat pe doctori să-l lase pe fiul lor ‘”să moară cu demnitate”, însă aceștia au refuzat și au susținut că îl mai pot ține în viață cel puțin 2 ani.

”Vreau să moară. Sună oribil să zic așa ceva. Dar toată familia și prietenii lui vor asta. Este teribil de spus, dar noi știm că nu se va mai întoarce niciodată la noi. Dacă doctorii l-ar putea scoate ca prin magie din comă, nimeni nu ar fi mai fericit decât mine’” a declarat tatăl lui Kavan.

Familia a sărbătorit de trei ori în spital ziua de naștere a lui Kavan și Crăciunul, dar nu a văzut niciodată vreun semn de viață.

Potrivit tatălui său, în 2017, după ce specialiștii i-au testat toate simțurile, au ajuns la concluzia că este într-o mica măsură conștient. Și anul următor, a fost supus aceluiași test, iar nivelul de răspuns a fost și mai mic. De asemenea, i s-a spus că este normal să aștepte 5 ani înainte să fie deconectat de la aparate.

Sursa: Metro

VIDEO PROTVPLUS.RO