Rose McGowan: "Am făcut un avort şi susţin acest mesaj. Nu mi-e ruşine”


Ultimul update: Sambata 02 Martie 2019 13:32
Data publicarii: Sambata 02 Martie 2019 13:27
Categorie: Stiri externe
Rose McGowan

Actriţa Rose McGowan a mărturisit că a făcut un avort după ce măsurile de contracepţie la care recurgea nu au funcţionat.

Vedeta, una dintre membrele de marcă ale mişcării #MeToo, a declarat că nu este ruşinată că a făcut întrerupere de sarcină şi nu regretă această decizie, relatează Agerpres.

McGowan, în vârstă de 45 de ani, a făcut această mărturisire răspunzând la un tweet care preciza că avortul este "obişnuit, normal şi sigur" şi că una din patru femei a trecut printr-o întrerupere de sarcină până la vârsta de 45 de ani.

"Am făcut un avort şi susţin acest mesaj. Nu mi-e ruşine şi nici vouă nu ar trebui să vă fie. Faptul că 60% dintre femeile care fac avorturi sunt deja mame spune foarte multe - ele înţeleg mai bine decât oricine. Foloseam metode de contracepţie şi nu au funcţionat", a scris ea.

"Nu regret decizia mea şi nu a fost luată uşor. Dacă nu vreţi un avort, nu faceţi unul. Trupul meu, alegerea mea, viaţa mea", a continuat ea.

McGowan, care nu a dezvăluit alte detalii despre sarcină, a cerut altor femei care au "fost nevoite să facă o alegere" să se alăture discuţiei sub hashtagul #HonestAbortion.

Actriţa, născută în Italia şi cunoscută pentru filme ca "Scream" sau "The Black Dahlia", a fost una dintre primele femei care l-au acuzat pe Harvey Weinstein de agresiune sexuală.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: Agerpres

VIDEO PROTVPLUS.RO