Romanul Mihai Spartacus a castigat o avere in Irlanda de Nord din explotarea femeilor. "Fac, de fapt, comert cu masini"


Ultimul update: Vineri 30 Iunie 2017 06:52
Data publicarii: Marti 27 Iunie 2017 10:44
Categorie: Stiri externe
instanta Irlanda de Nord

Un roman de 20 de ani, care este acuzat in Irlanda de Nord de exploatarea sexuala a unor femei, tot romance, le-a spus judecatorilor ca sumele imense din contul sau provin, de fapt, din "comertul cu autoturisme".

Spartacus Ilie Mihai, 20 de ani, face parte dintr-o retea de criminalitate organizata care a castigat sume uriase din exploatarea sexuala a unor femei, in Banbridge, Irlanda de Nord, potrivit Local Belfast.

In fata instantei, romanul a spus ca cei 125.000 din contul sau proveneau din vanzarea si cumpararea de masini, nu din prostitutie.

Spartacus este acuzat ca, ajutat de fratele lui, Decebal Mihai, 28 de ani, a format o retea de prostitutie, femeile exploatate sexual de catre cei doi fiind adue din Romania.

Fratii Mihai au fost arestati pe 25 mai a.c., in urma unei descinderi la o proprietate din Belfast, de unde au fost salvate patru femei. Acestea, insa, refuza sa coopereze cu anchetatorii si au dat

Fratii duceau personal femeile la clienti, pentru sex, inclusiv la turisti, in hoteluri. In conturile celor doi, anchetatorii au descopersume mari de bani. De asemenea, s-a stabili ca, recent, au trimis in tara 26.000 de lire sterine.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO