Romanii din nou pusi la zid de italieni!


Ultimul update: Luni 08 Octombrie 2012 12:39
Data publicarii: Miercuri 18 Februarie 2009 00:00
Categorie: Stiri externe
Carabinieri

Violurile, crimele, furturile facute de romanii aflati in Italia nu fac decat sa arunce tara noastra intr-un con de umbra.


Adolescenta violata de doi romani in ziua de Sf. Valentin, batrana oarba agresata sexual de un zidar roman nu sunt decat ultimele violente facute de conationalii nostri in Italia.

Reactiile italienilor nu au intarziat sa apara. Duminica seara, patru romani au fost victimele atacurilor rasiste ale italienilor infuriati, de asemenea mai multe baraci au fost atacate marti noaptea cu cocktailuri Molotov, iar razbunarea italienilor nu se opreste aici.

Italienii doresc sa realizeze mitinguri de protest impotriva romanilor care sunt in peninsula. Actiunile de protest vor fi organizate de partidul de extrema dreapta Forza Nuova.

Actiunile diplomatice ale europarlamentarelor Daciana Sarbu si Corina Cretu au ramas fara rezultate. Deputatele au trimis o scrisoare deschisa premierului italian Silvio Berlusconi si ministrului de interne Roberto Maroni, prin care protesteaza fata de noul val de acuzatii discriminatorii din partea unor politicieni italieni la adresa romanilor.

"In ultimele zile, s-a vorbit din nou in Italia despre romani. Din pacate, nu ne referim la munca si creativitatea prin care Adrian Mutu a adus un rezultat bun echipei de fotbal a orasului Florenta. Nici la fetita pe care sotia lui Cristian Chivu, jucator important al echipei dvs de fotbal campioane, tocmai a nascut-o in tara dvs, la Milano. Despre toate acestea, s-au scris poate cateva randuri. Ca si despre artistii romani care incanta, din cand in cand, publicul dvs rafinat pe scenele dvs faimoase", se arata in scrisoarea semnata de eurodeputatele PSD Corina Cretu si Daciana Sarbu.

Cum comentezi aceste actiuni? Crezi ca italienii procedeaza corect?

Ti-e rusine ca esti roman?

Vezi aici un portret al romanilor acre au speriat Vestul

Sursa: Pro TV

Doi romani au fost arestati in Italia dupa ce au rapit trei prostituate
Stop joc! Italienii scapa de taberele ilegale din Roma
VIDEO PROTVPLUS.RO