Romanca ucisa la Madrid de sotul spaniol. Familia, in stare de soc: "Ea era mai vulcanica. El este de nota 10"

Ultima actualizare: 09-06-2017 00:10

O femeie din judetul Galati se straduieste sa aduca acasa trupul neinsufletit al fetei sale, in varsta de 37 de ani, care a fost ucisa in Spania.

Principalul suspect de crima este chiar sotul victimei, un spaniol cu care era casatorita de aproape 3 ani. Cheltuielile cu transportul trupului ajung pana la 10.000 de euro, bani pe care biata femeie nu are cum sa-i stranga.

Crima s-a petrecut la sfasitul lunii mai, atunci cand politistii spanioli au fost alertati ca o casa dintr-o suburbie a Madridului a fost jefuita. Cand au ajuns la fata locului, au fost intampinati de un barbat care le-a spus ca sotia sa este moarta, iar hotii se mai afla in casa. Politistilor li s-a parut ceva suspect in declaratiile barbatului, mai ales ca ei nu au gasit inauntru decat cadavrul femeii de 37 de ani.

Lisaveta Rizea, mama victimei: "Mi-a povestit doar ca a murit. Noi am crezut ca o fi facut un stop cardiac, ceva. A luat-o la medicina legala si acolo i-a spus ca e crima. Fiica mea era mai vulcanica. El era o fire linistita, calma, mi s-a parut ca este un om de nota 10. Dar, el este suspectul numarul 1."

Vecinii femeii de aici, din Romania, spun ca l-au cunoscut pe sotul spaniol si ca era un om deosebit. Acum li se pare aproape incredibil sa fi savarsit crima.

Vasilica Cocei, vecina: "Am ramas impresionata de cat de bine mi-au parut si el si ea. I-am zis ca 'uite, ai gasit un barbat bun'. Dar acum, cand am auzit, nici eu nu pot sa ma linistesc. Cum a putut sa faca el treaba ast?.. Nu cred, parea un om de pus la rana."

Se pare, totusi, ca cei doi nu se mai intelegeau atat de bine si ca ar fi hotarat chiar sa se separe. Intamplator sau nu, barbatul a mutat o afacere pe care o avea pe numele fratelui sau cu numai doua zile inainte de crima. Acum, spaniolul este arestat pentru omor, iar rudele femeii nu mai au liniste.

Fanel Chirac, fratele victimei: "L-au luat pe cumnatul, toate probele duc la el. El nu recunoaste si nu au nicio proba incriminatorie care sa-l lege direct de fapta. Deja i se face a doua autopsie de alti medici. E foarte complicat."

Trupul femeii inca nu poate fi ridicat de la autoritatile spaniole pana cand nu se termina ancheta. Pana atunci, familia incearca sa faca rost de peste 10.000 de euro, banii necesari repatrierii.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO