Româncă din Italia păcălită de 15.000 € de o ghicitoare de pe Facebook, tot româncă

Dată publicare: 07-02-2018 14:19
Dată actualizare: 28-11-2018 10:13
Sursa: valdarno24.it


ghicitoare

În doar câteva luni, o româncă stabilită în Italia a fost păcălită și a plătit 15.000 de euro unei așa-zise ghicitoare în cărți pe care a găsit-o pe Facebook, și ea româncă.

Românca cu probleme, care locuiește în Montevarchi, a fost extrem de fericită în ziua în care a descoperit pe Facebook o ghicitoare la Ladispoli, unde se află ghicitoarea. Rudele i-au atras atenția că este victima unei escrocherii. În final, când femeia a rămas fără o sumă importantă de bani, a cerut ajutor carabinierilor care au identificat-o și acuzat-o ghicitoarea pentru înșelăciune agravată, relatează valdarno24.it.

Coșmarul româncei de 33 de ani a început în urmă cu un an și jumătate. Atunci, a cunoscut pe Facebook o conațională de 34 de ani care ”citea în cărți și îndepărta deochiul”. Cele două femei au ținut mai întâi legătura pe rețelele de socializare, apoi prin mail, iar în final s-au întâlnit în Ladispoli.

Inițial, ghicitoarea citea în cărți, răspundea la obișnuitele întrebări privind dragostea, sănătatea și munca. Apoi a început să insinueze posibilitatea ca tânăra de 33 de ani să fi fost deochiată și i-a propus serviciile sale pentru a i-l îndepărta pe timpul mai multor ”ședințe ezoterice”.

Prin transferuri bancare, plăți poștale și în numerar, românca i-a plătit ghicitoarei circa 15.000 de euro în decurs de câteva luni. Abia după ce a plătit suma femeia și-a dat seama că a fost victima unei înșelăciuni.

Acum, ghicitoarea este cercetată pentru înșelăciune, iar cealaltă româncă speră să-și recupereze paguba.

Sursa: valdarno24.it


VIDEO PROTVPLUS.RO