Romanca de 20 de ani ucisa in Italia. De ce cred anchetatori ca a fost victima unui criminal in serie

Ultima actualizare: 21-05-2016 07:25
Mariana Tudor Szekeres

O crima petrecuta in Italia, victima fiind o romanca de 20 de ani, este un subiect relatat de toata presa din peninsula, dupa ce anchetatorii au declarat ca, cel mai probabill, aceasta a fost victima unui criminal in serie.

Trupul Marianei Tudor Szekeres a fost descoperit duminica, pe un camp, in apropierea orasului italian Salerno. Potrivit lacittadesalerno.it, tanara a fost sugrumata atat de puternic incat aproape ca a fost decapitata, cadavrul fiind complet dezbracat.

La locul crimei nu au fost descoperite documente sau alte obiecte care sa dupa la identificare, numele victimei fiind stabilit dupa doua zile.

Politistii au declarat pentru presa italiana ca, cel mai probabil, Mariana Tudor Szekeres a fost victima unui criminal in serie, care ar avea drept tinta prostituatele din Romania. In urma cu cinci luni, in aceeasi zona, a fost gasit cadavrul altei prostituate din Romania, Alina Rozana Ripa, 34 de ani, care fusese ucisa intr-un mod asemanator.

Mariana ar fi sosit in peninsula la inceputul anului, insotita de sotul ei si alte doua persoana. Pentru ca nu si-a gasit de lucru, tanara ar fi practicat prostitutia.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO