Roman de 21 de ani, condamnat la 15 ani de inchisoare dupa ce a violat o tanara in Marea Britanie, in noaptea de Craciun


Ultimul update: Vineri 21 August 2015 07:03
Data publicarii: Marti 18 August 2015 18:21
Categorie: Stiri externe
tudor tofoi

Un roman in varsta de 21 de ani a fost condamnat la 15 ani de inchisoare, in Marea Britanie, dupa ce a violat o femeie chiar in noaptea de Craciun.

Tudor Tofoi a fost identificat dupa ce o tanara a raportat ca a fost agresata de doi barbati, in Dover. Tofoi era insotit de un alt roman, care a fugit de la locul faptei si este cautat si acum de politie, relateaza BBC.

Fapta a fost premeditata, a stabilit politia britanica, intrucat romanul de 21 de ani, alaturi de un prieten, si-a ales victima, apoi a urmarit-o pana intr-un loc intunecat unde a atacat-o. Tanara isi petrecuse seara intr-un bar din Dover, si a fost urmarita de cei doi agresori, care au batut-o si violat-o intr-un garaj.

Tudor Tofoi parasise Marea Britanie, insa a fost adus in fata justiei de mama lui, fiind arestat imediat. Tanarul trebuie sa execute cel putin 10 ani din pedeapsa, dupa care poate sa ceara eliberarea conditionata.
 

Sursa: BBC

VIDEO PROTVPLUS.RO