Recompensă de un milion de dolari pe capul unui român care l-ar fi ucis în SUA pe unul din liderii clanului Sadoveanu

28-01-2021 21:28
Sursa: anaheim.net


florin raducanu

Departamentul de Poliție din Anaheim, California a anunțat că s-a emis un mandat de arestare, însoțit de o recompensă de un milion de dolari pentru un bărbat care l-ar fi ucis pe unul dintre liderii clanului Sadoveanu.

Florin Răducanu, în vârstă de 37 de ani, este suspectat că l-a împușcat pe Aurel Trandafir, un membru al clanului Sadoveanu, în vârstă de 42 de ani, weekendul trecut, potrivit anaheim.net.

Duminică, 24 ianuarie 2021, ofițerii Departamentului de Poliție din Anaheim au fost înștiințați în legătură cu un incident la motelul Abby’s Anaheimer Inn. 

Când au ajuns la fața locului, ofițerii l-au localizat pe Trandafir care prezenta o plagă prin împuşcare. Trandafir a fost transportat la un spital local, unde a murit din cauza rănilor, în ciuda îngrijirilor medicale.

La momentul incidentului, Trandafir era căutat de oficialii români pentru jaf.

Autoritățile le-au cerut ajutorul cetățenilor pentru a-l găsi pe suspect, menționând că este periculos și că poate fi înarmat. Recompensa pentru aducerea românului în faţa justiţiei este de un milionde dolari, dar şi cei care vor furniza informaţii despre el pot fi recompensaţi.

Sursa: anaheim.net


VIDEO PROTVPLUS.RO