Recompensă de 150.000 de euro pentru informații despre ”omul care a dispărut de pe fața pământului” acum 15 ani

Ultima actualizare: 06-11-2020 20:09
Recompensă de 150.000 de euro pentru informații despre ”omul care a dispărut de pe fața pământului” acum 15 ani
Facebook/ Crime Stoppers NSW

Poliția australiană oferă o recompensă de 250.000 de dolari (echivalentul a circa 153.000 de euro) pentru orice informație legată de un bărbat care a dispărut fără urmă acum 15 ani.

 

Misterul unui om care ”a dispărut de pe fața pământului” rămâne nerezolvat la 15 ani după ce Simon Knight, un bucătar șef din Sydney, nu a mai fost văzut de când a plecat spre casă de la locul său de muncă, pe 21 iulie 2005, scrie Daily Star.

Acum, poliția a anunțat o recompensă de 250.000 de dolari australieni (153.000 de euro) pentru orice informație legată de bărbatul care avea 32 de ani la data dispariției.

„Credem că există oameni în comunitate care au informații vitale despre mișcările domnului Knight în ziua în care a fost văzut ultima dată și, eventual, unde se află - informații care ne-ar putea ajuta să rezolvăm acest caz”, a declarat comandantul poliției din South Sydney, superintendentul Andrew Holland.

Simon Knight nu s-a atins de contul său bancar, iar bicicleta pe care o conducea nu a fost niciodată localizată.

„Practic, a dispărut de pe fața pământului”, a spus superintendentul Holland.

„Suntem la sfârșitul anchetei", a adăugat el. „Ne-am epuizat toate căile și de aceea apelăm pentru asistență publică în acest moment”, a mai spus oficialul poliției.

O anchetă desfășurată în 2008 a constatat că este puțin probabil ca bărbatul să fi murit și oferea la acea vreme o recompensă de 100.000 de dolari.

 

”Nu vreau să mor fără să știu ce i s-a întâmplat”

 

Mama bărbatului, Robyn Conlan, spune că cel mai greu lucru este să nu știe ce i s-a întâmplat fiului ei.

„Fiul nostru a dispărut de peste 15 ani și tatăl său, sora, fratele și cu mine trebuie să știm ce i s-a întâmplat”, a spus ea.

Bob Knight, tatăl celui dispărut, a adăugat: „Este greu pentru toată familia, fratele și sora lui, toată lumea a suferit”. ”Simon nu ar dispărea așa. Nu vreau să mor fără să știu ce i s-a întâmplat de fapt ... este cel mai rău lucru prin care ar putea trece un părinte”, a mai spus acesta.

În momentul dispariției sale, Simon Knight a fost descris ca având puțin peste 1,8 metri înălțime, ochi albaștri, ten deschis, păr roșu și barbă scurtă. Era îmbrăcat cu un tricou verde și blugi albaștri.

 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO