Tânără de 22 de ani din Mureș, dată dispărută de familie. Fata suferă de o boală foarte gravă

Ultima actualizare: 21-10-2020 17:39
Tânără de 22 de ani din Mureș, dată dispărut...
Tânără de 22 de ani din Mureș, dată dispărut...

Disperarea a pus stăpânire pe o familie din Mureş. Oamenii își caută fata, în vârstă de 22 de ani, plecată de acasă acum două zile.

Tânăra, diagnosticată cu o tumoare pe creier, are o stare de sănătate precară, iar mama și tatăl se gândesc la ce e mai rău.

Fata în vârstă de 22 de ani locuieşte împreună cu familia într-o gospodărie din Mureş. Părinţii au văzut-o ultima oară luni dimineaţa, când a rămas acasă doar cu sora mai mică. După câteva ore, copila i-a sunat şi le-a spus că tânăra a dispărut. Cineva ar fi zărit-o în timp ce se urcă într-un autobuz.

Nyilas Erzsebet, mama tinerei: "Nu a zis nimic, ceva haine lipseşte, nu a fost plecată niciodată. Toată lumea, de la vecini şi de la toate a căutat, dar nu."

Tatăl tinerei: "A dispărut cu geaca verde, cu pantaloni și cu portmoneu. Am căutat prin pădure, la hotar, nu am găsit. Ultima zi nici nu a vorbit cu nimeni acasă."

Disperată, familia a cerut şi ajutorul poliţiştilor, care s-au mobilizat şi au început căutările. Acum câteva luni, tânăra a primit o veste cruntă - suferă de o boală gravă şi începuse deja un tratament.

Nyilas Erzsebet, mama tinerei: "E bolnavă. Are tumoară la creier. Am fost acum la un tratament, mai trebuie să mergem. Poate să facă criză de epilepsie după tratamentul acesta. Numai atâta să spună că e bine şi că trăieşte."

Fata are 1 metru 65 înălţime, 80 de kilograme şi părul lung, şaten. Cei care au văzut-o sau au informaţii despre ea sunt rugaţi să sune la 112 ori să meargă la cea mai apropiată secţie de poliţie.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO