Reactia lui Vladimir Putin, intrebat de un elev ce planuri are dupa ce nu va mai fi presedinte


Ultimul update: Marti 25 Iulie 2017 06:52
Data publicarii: Sambata 22 Iulie 2017 18:45
Categorie: Stiri externe

Intrebat de un elev ce planuri are dupa ce nu va mai fi presedinte, Vladimir Putin a dat de inteles ca nu a prea luat in calcul aceasta situatie.

Presedintele rus a avut momentul de sinceritate la o intalnire cu elevii de la un centru pentru educatie din statiunea Soci. Putin, care se afla deja la al treilea mandat de presedinte, NU da seme ca ar vrea sa renunte la candidatura pentru realegere, in scrutinul de anul viitor.

In cadrul aceleiasi intalniri, a mai dezvaluit ca in timpul liber se intalneste cu prietenii, citeste carti istorice si sport. A mai spus ca nu intra aproape niciodata pe internet. Si n-a rezistat sa nu compare identitatile false si poreclele pe care le adopta unii internauti, cu identitatile false pe care si le atribuia pe cand era spion KGB.

Putin: “Nu m-am decis inca daca sa parasesc postul de presedinte sau nu. …Oricum, asta nu ar insemna ca trebuie sa imi scriu memoriile… Sunt foarte interesat, de exemplu, de problemele ecologice, care sunt foarte importante pentru viitorul planetei. “
 

VIDEO PROTVPLUS.RO