Razboiul bagajelor. Angajati ai aeroportului Barajas din Madrid, "terorizati" de o banda de romani si bulgari

Ultima actualizare: 29-11-2014 07:05
aeroport

Angajati ai aeroportului Barajas din Madrid au avertizat ca vor intra in greva, dupa ce au fost "terorizati" de o banda de 50 de est-europeni, majoritatea romani si bulgari, care ofera servicii neautorizate de infoliere a bagajelor calatorilor.

Angajatii Safebag, compania oficiala de infoliere a bagajelor de pe aeroportul Barajas din Madrid, au depus plangere in justitie dupa ce au fost "terorizati" de o banda formata din aproximativ 50 de persoane de origine est-europeana, potrivit cotidianului spaniol El Confidencial.

Ei au cerut operatorului aeroportului spaniol, Aena, sa puna capat acestor actiuni si au amenintat ca vor intra in greva daca nu sunt luate masuri. În documentele depuse in justitie, reclamantii afirma ca persoanele care ofera servicii neautorizate de infoliere a bagajelor sunt majoritatea cetateni romani si bulgari, prezentand inclusiv numele
presupusului lider al operatiunii.

Angajatii Safebag sustin ca membrii bandei i-au amenintat si i-au pus in situatii violente. "Personalul nostru s-a saturat. De peste doi ani, am suferit din cauza acestei bande care ne ameninta angajatii si le taie anvelopele masinilor in parcare si care incercuiesc punctele noastre de infoliere pentru ca ei sa preia afacerea la jumatate de pret", a declarat Juan Rivas, un reprezentant al Safebag.

Sindicatele au avertizat ca, daca operatorul aeroportului nu demareaza o investigatie in acest caz saptamana aceasta, vor acuza Aena de complicitate si vor protesta in zona terminalelor.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO