Solutia ruseasca atunci cand avionul nu porneste: dai jos pasagerii si ii pui sa impinga. VIDEO

Ultima actualizare: 29-11-2014 07:05

Mai multi pasageri rusi au fost nevoiti sa impinga un avion pentru a putea decola, dupa ce trenul de aterizare a inghetat

S-a intamplat pe aeroportul din orasul Igarka, aflat in Siberia, de vina fiind temperaturile scazute inregistrate aici, relateaza AFP, citat de Mediafax. Conform Parchetului general al Rusiei, intrucat sistemul de franare al avionului era inghetat, remorcherul nu a putut tracta avionul pana pe pista de decolare.

"Pasagerii aflati la bord au coborat din avion si au inceput sa il impinga pe pista", a informat intr-un comunicat divizia Parchetului general responsabila cu transporturile. Intr-o inregistrare video realizata de unul dintre pasageri si postata pe Internet, se pot vedea aproximativ 20 de barbati, imbracati cu haine groase, impingand marti avionul de tip Tupolev 134 pe pista. Miercuri se inregistrau minus 40 de grade Celsius la Igarka.

Avionul, care apartine companiei Katekavia si care transporta in total 81 de persoane, a ajuns la Krasnoiarsk, dupa aproape trei ore de zbor.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO